Filet de porc la grătar cu melasă de rodie

Filet de porc la grătar cu melasă de rodie
Filetul de porc la grătar cu melasă de rodie este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 222 calorii, 25g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pudră de cinci condimente, pinot noir, filet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Filet de porc la grătar cu sos de grătar cu melasă de cafea, Pulpe De Pui La Grătar Cu Melasă De Rodie, și Vinete La Grătar Cu Fetan Și Melasă De Rodie.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti sosul, combinați bulionul și următoarele 4 ingrediente (prin miere) într-o cratiță mică; gatiti la foc mediu 30 de minute sau pana se reduce la 1/3 cana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
MiereMiere
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se strecoară peste un castron. Aruncați solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați unt în amestecul de melasă, amestecând cu un tel până când untul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MelasăMelasă
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Pentru a pregăti filetul de porc, Preîncălziți cuptorul la 50
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Încălziți o tigaie din fontă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Combinați sare, pudră de cinci condimente și piper; frecați uniform peste carnea de porc. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PiperPiper
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați carnea de porc în tigaie și gătiți 1 minut, rumenind pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Puneți tigaia în cuptor; coaceți la 500 timp de 12 minute sau până când un termometru înregistrează 155 (ușor roz).
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Lăsați să stea 10 minute. Tăiați subțire carnea de porc și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
10
Vinuri perfecte: Sanford Pinot Noir 2001" Santa Rita Hills " (Santa Barbara County, CA), $ aromele frumoase ale acestui vin de pământ, rodie, grenadină, mocha și conserve de cireșe intră în centrul atenției atunci când îl serviți cu filet de porc și sos de rodie. Sosul reflectă, de asemenea, minunata textură mătăsoasă și de pluș a vinului. Ca o alternativă mai puțin costisitoare, luați în considerare eșalonul 2002 Pinot Noir de pe coasta centrală a Californiei, aproximativ $
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CireșeConserve De Cireșe
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
RodieRodie
VinVin
GrenadinăGrenadină
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista