Filet de porc la grătar cu melasă de rodie

Filetul de porc la grătar cu melasă de rodie este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 222 calorii, 25g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pudră de cinci condimente, pinot noir, filet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Filet de porc la grătar cu sos de grătar cu melasă de cafea, Pulpe De Pui La Grătar Cu Melasă De Rodie, și Vinete La Grătar Cu Fetan Și Melasă De Rodie.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti sosul, combinați bulionul și următoarele 4 ingrediente (prin miere) într-o cratiță mică; gatiti la foc mediu 30 de minute sau pana se reduce la 1/3 cana.
Se ia de pe foc; se strecoară peste un castron. Aruncați solidele.
Adăugați unt în amestecul de melasă, amestecând cu un tel până când untul se topește.
Pentru a pregăti filetul de porc, Preîncălziți cuptorul la 50
Încălziți o tigaie din fontă la foc mediu-mare.
Combinați sare, pudră de cinci condimente și piper; frecați uniform peste carnea de porc. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați carnea de porc în tigaie și gătiți 1 minut, rumenind pe toate părțile.
Puneți tigaia în cuptor; coaceți la 500 timp de 12 minute sau până când un termometru înregistrează 155 (ușor roz).
Lăsați să stea 10 minute. Tăiați subțire carnea de porc și serviți cu sos.
Vinuri perfecte: Sanford Pinot Noir 2001" Santa Rita Hills " (Santa Barbara County, CA), $ aromele frumoase ale acestui vin de pământ, rodie, grenadină, mocha și conserve de cireșe intră în centrul atenției atunci când îl serviți cu filet de porc și sos de rodie. Sosul reflectă, de asemenea, minunata textură mătăsoasă și de pluș a vinului. Ca o alternativă mai puțin costisitoare, luați în considerare eșalonul 2002 Pinot Noir de pe coasta centrală a Californiei, aproximativ $