Filetul de porc la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 177 calorii, 24g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați teriyaki baste and glaze, sos de grătar, sare condimentată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Filet De Porc La Grătar, Filet De Porc La Grătar Chinezesc, și File De Porc La Grătar Cu Mure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Presărați carnea de porc cu sare condimentată. Într-un castron mic, amestecați ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Condimentată
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Periați carnea de porc cu amestec de sos de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Grătar
Carne De Porc
4
Puneți carnea de porc pe grătar la foc mediu-mic. Acoperiți grătarul; gătiți 18 până la 22 de minute, întorcându-vă de mai multe ori și perindând generos cu sosul rămas, până când carnea de porc are o ușoară roșie de roz în centru și termometrul pentru carne introdus în centru citește 71°. aruncați orice sos rămas.
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Vina Cobos Bramare Uco Valley Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.