Filet De Porc Indonezian

Filet De Porc Indonezian
Filetul de porc Indonezian necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 249 calorii, 26g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți unt de arahide cremos, usturoi, conserve de ananas și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Filet De Porc Indonezian, Satay De Porc Indonezian, și Satay De Porc Indonezian.

Instrucțiuni

1
Tăiați grăsimea din filet.
2
Combinați sosul de soia și următoarele 3 ingrediente, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
3
Întindeți amestecul de sos de soia peste filet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4
Așezați pe un suport într-o tigaie acoperită cu spray de gătit. Introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă parte a filetului, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Coaceți, neacoperit, la 375 timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Ungeți filetul cu conserve.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
7
Coaceți încă 10 minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 160, bătând adesea cu conserve.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
8
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir, și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiulet de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Yacochuya San Pedro de Yacochuya Malbec. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Un nas primitor de fum, gudron, lemn dulce, soia, cireș negru și coacăz negru. Acest lucru duce la un vin plin de corp, cu straturi de fructe suculente, adâncime și concentrare excelente și un finisaj lung și pur. Amestec: 85% Malbec și 15% Cabernet Sauvignon
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista