Filet De Porc Glazurat Cu Muștar

Filet De Porc Glazurat Cu Muștar
Filetul de porc glazurat cu muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 130 calorii. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați condimente creole, filete de porc, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Filet De Porc Glazurat Cu Piersici-Muștar, Mușchi De Porc Glazurat Cu Muștar De Mere, și Filet de porc glazurat cu piersici și muștar la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 3 ingrediente.
2
Așezați carnea de porc într-un vas puțin adânc sau într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar; Se toarnă amestecul de muștar peste carnea de porc. Acoperiți sau sigilați și răciți 2 ore, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
Carne De PorcCarne De Porc
3
Scoateți carnea de porc din marinată, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De PorcCarne De Porc
4
Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
10 până la 12 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
6
Scoateți din grătar; lăsați să stea până când termometrul înregistrează 16
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Lăsați să stea încă 5 minute înainte de feliere.
8
Garnisiți, dacă doriți.

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filet de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Bodega Norton Malbec Reserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Bodega Norton Malbec Reserva
Bodega Norton Malbec Reserva
"Suculent și pluș, cu straturi de fructe de mure și boysenberry augumentate cu mocha, grafit și note florale. Finisaj Solid, suculent."- Spectator De Vin
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Revista