Filet de porc frecat de fenicul cu pene de fenicul prăjite

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc frecat de fenicul cu pene de fenicul prăjite. Această rețetă servește 4 și costă 1,82 USD pe porție. O porție conține 307 calorii, 26g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, suc de lămâie, semințe de fenicul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Filet de porc frecat de fenicul cu pene de fenicul prăjite, Filet de porc frecat de fenicul cu Agrodolce de ceapă eșalotă, și Fenicul și scorțișoară-pui fript frecat și lămâi cu pene de cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Zdrobiți semințele de fenicul cu un mortar și pistil sau înfășurați într-un prosop de bucătărie și zdrobiți cu fundul unei tigaie grele.
Se usucă carnea de porc, apoi se presară cu semințe de fenicul zdrobite și 1/2 linguriță fiecare de sare și piper.
Tăiați bulbii de fenicul pe lungime în pene de 1/2 inch.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare, până când strălucește. Carne de porc brună pe toate părțile, aproximativ 6 minute în total, apoi transferați pe o farfurie. Saut pene de usturoi și fenicul în tigaie până când feniculul devine maro auriu, aproximativ 6 minute.
Adăugați vin, amestecând și răzuind bucăți maro, apoi amestecați bulionul și untul. Puneți carnea de porc deasupra fenicului și transferați tigaia în cuptor. Prăjiți până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul cărnii de porc înregistrează 145 până la 150 F, aproximativ 15 minute.
Transferați carnea de porc pe o tăietură și lăsați să se odihnească 10 minute.
Între timp, transferați tigaia pe plită (mânerul va fi fierbinte) și fierbeți, amestecând ocazional, până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat. Se amestecă sucul de lămâie și 1/4 cană de frunze de fenicul tocate. Feliați subțire carnea de porc și serviți peste fenicul cu sos.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zuccardi Aluvional Altamira Malbec. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 90 de dolari.
![Zuccardi Aluvional Altamira Malbec]()
Zuccardi Aluvional Altamira Malbec
Roșu intens și nuanțe violete. Caracter complex de fructe cu note de căpșuni, cireșe și prune, completate de note proaspete pe bază de plante și florale. Palatul are o intrare mătăsoasă, cu o aciditate plină de viață, taninuri structurate excelente și un finisaj lung.