Filet de porc frecat cu condimente cu Sambal de Mango
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Filet de porc frecat cu condimente cu Sambal de Mango ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 165 calorii, 24g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,35 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de zahăr brun, serrano chile, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Filet De Porc Frecat Cu Condimente, Spice Frecat Muschiulet De Porc, și Filet De Porc Frecat Cu Condimente.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Pentru a pregăti carnea de porc, combinați primele 8 ingrediente într-un castron mic. Frecați filetul de porc cu amestec de condimente; la frigider timp de 20 de minute.
Așezați carnea de porc pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 20 de minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 16
Lăsați să stea 5 minute; tăiați în felii groase de 1/4 inch.
Pentru a pregăti sambal, combinați mango și ingredientele rămase.
Serviți sambal cu carne de porc.