Filet de porc frecat cu cacao cu sos de roșii de ciocolată

Filet de porc frecat cu cacao cu sos de roșii de ciocolată
Filetul de porc frecat cu cacao cu sos de roșii de ciocolată necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.54 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 416 calorii, 51G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork necesită filete de porc, rozmarin, pudră de cacao și ulei de măsline. 39 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Filet de porc frecat cu cacao cu sos de muștar Chipotle, Muschiulet de porc frecat cu cacao condimentat cu sos de fructe de padure crimini, și Cacao-Chile-Frecat Filet De Porc La Grătar.

Instrucțiuni

1
Poziționați un raft în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați usturoiul și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper. Gatiti pana cand ceapa este frageda, aproximativ 4 minute. Se amestecă pudra de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Adăugați bulionul, rozmarinul, oțetul și roșiile. Aduceți sosul la foc mic. Acoperiți tigaia. Reduceți focul la minim și fierbeți timp de 10 minute, amestecând ocazional. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Bateți pudra de cacao, ienibaharul, zahărul brun închis, sarea și piperul într-un castron mic pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Marea Britanie Folosește Coacăze)(Marea Britanie Folosește Coacăze)
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Hârtie De OrezHârtie De Orez
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați carnea de porc pe o foaie grea de copt antiaderentă. Frecați amestecul de ienibahar peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Stropiți cu ulei de măsline și prăjiți până când un termometru introdus în centrul cărnii de porc înregistrează 145 de grade F, 25 până la 30 de minute. Cort liber cu folie și lăsați să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Tăiați carnea de porc transversal în felii groase de 1/2 inch. Aranjați feliile pe un platou. Puneți sosul peste carnea de porc și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ

Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Filetul de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Malbec și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca King Estate Domaine Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Regele Estate Domaine Pinot Noir
Regele Estate Domaine Pinot Noir
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista