Filet de porc frecat cu cacao cu sos de roșii de ciocolată
Filetul de porc frecat cu cacao cu sos de roșii de ciocolată necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.54 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 416 calorii, 51G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork necesită filete de porc, rozmarin, pudră de cacao și ulei de măsline. 39 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Filet de porc frecat cu cacao cu sos de muștar Chipotle, Muschiulet de porc frecat cu cacao condimentat cu sos de fructe de padure crimini, și Cacao-Chile-Frecat Filet De Porc La Grătar.
Instrucțiuni
1
Poziționați un raft în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați usturoiul și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper. Gatiti pana cand ceapa este frageda, aproximativ 4 minute. Se amestecă pudra de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Adăugați bulionul, rozmarinul, oțetul și roșiile. Aduceți sosul la foc mic. Acoperiți tigaia. Reduceți focul la minim și fierbeți timp de 10 minute, amestecând ocazional. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
1
Bateți pudra de cacao, ienibaharul, zahărul brun închis, sarea și piperul într-un castron mic pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Marea Britanie Folosește Coacăze)
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Așezați carnea de porc pe o foaie grea de copt antiaderentă. Frecați amestecul de ienibahar peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Stropiți cu ulei de măsline și prăjiți până când un termometru introdus în centrul cărnii de porc înregistrează 145 de grade F, 25 până la 30 de minute. Cort liber cu folie și lăsați să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Tăiați carnea de porc transversal în felii groase de 1/2 inch. Aranjați feliile pe un platou. Puneți sosul peste carnea de porc și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Malbec și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca King Estate Domaine Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 50 de dolari pe sticlă.