Filet De Porc De Caise

Filet De Porc De Caise
Caisul de porc de caise este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 488 calorii, 32g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de filet de porc, sare și piper, sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 54%. Încercați Filet De Porc Glazurat Cu Caise, Filet De Porc Cu Glazură De Caise, și Filet De Porc Umplut Cu Caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți untul peste filetul de porc. Condimentează cu sare, piper și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
UntUnt
PiperPiper
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
CimbruCimbru
SareSare
3
Combinați pudra de usturoi, conservele de caise, mierea și sherry într-un castron separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Prăjiți carnea de porc în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți carnea de porc din cuptor și periați cu sosul de caise. Întoarceți carnea de porc la cuptor. Continuați prăjirea, ungând ocazional cu sosul rămas, până când carnea de porc nu mai este roz în centru, aproximativ 15 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Alma De Los Andes Reserva Malbec cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Alma De Los Andes Reserva Malbec
Alma De Los Andes Reserva Malbec
Strugurii selectați din Agrelo și Valea Uco sunt tratați cu macerare lungă și 12 luni de tratament cu stejar pentru a produce acest Malbec delicios, intens fructat, care prezintă note de afine și boysenberry cu o notă de mineralitate.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista