Filet De Porc De Caise
Caisul de porc de caise este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 488 calorii, 32g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de filet de porc, sare și piper, sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 54%. Încercați Filet De Porc Glazurat Cu Caise, Filet De Porc Cu Glazură De Caise, și Filet De Porc Umplut Cu Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Întindeți untul peste filetul de porc. Condimentează cu sare, piper și cimbru.
Combinați pudra de usturoi, conservele de caise, mierea și sherry într-un castron separat.
Prăjiți carnea de porc în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 40 de minute.
Scoateți carnea de porc din cuptor și periați cu sosul de caise. Întoarceți carnea de porc la cuptor. Continuați prăjirea, ungând ocazional cu sosul rămas, până când carnea de porc nu mai este roz în centru, aproximativ 15 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 145 grade F (63 grade C).