Filet de porc cu sos chipotle și ceapă roșie murată

Filet de porc cu sos chipotle și ceapă roșie murată este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $ 8.68 pe portie, această rețetă acoperă 57% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1187 calorii, 190g de proteine, și 33g de grăsime. 44 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal scump. Un amestec de filete de porc, zahăr brun, roșii prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, ceea ce este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Burgeri poblano picante cu ceapă roșie murată și cremă Chipotle, Posole de porc roșu cu ceapă murată și Queso Fresco, și Filet de porc cu sos Chipotle-afine.
Instrucțiuni
Așezați ceapa feliată subțire într-un bol cu suc 1 lime, jumătate de oregano și câte un vârf de sare și piper. Pune deoparte.
Se prăjește usturoiul întreg într-o tigaie antiaderentă până se înnegrește pe ambele părți, aproximativ 8 minute, apoi se curăță.
Încălziți grătarul. Aranjați ceapa feliată gros pe o tavă de copt cu roșiile, tăiate în sus. Condimentați și grătiți până se înnegrește, aproximativ 8 minute. Sfat într-un castron cu usturoiul, pasta de chipotle, 1 linguriță de praf de ardei iute, 1 lingură de zahăr și sucul de lămâie rămas. Condimentați și bateți într-un blender până se omogenizează. Se încălzește ușor într-o tigaie.
Frecați carnea de porc cu restul de pudră de ardei iute, oregano, zahăr și condimente. Grill timp de 5 minute fiecare parte până când fierte.
Se servește feliat în tortilla caldă cu puțin sos, ceapa murată și coriandru.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Malbec. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Menage A Trois Malbec]()
Menage A Trois Malbec
Un amestec irezistibil de mure, afine, cireșe întunecate și indicii de condimente în urma sa. Cu taninuri moi, rotunde și un finisaj catifelat, acest vin este personificat de pasiune.Asocierea perfectă cu carne de porc la grătar, somon afumat și paste cu sos pesto.