Filet de porc cu sos chipotle și ceapă roșie murată

Filet de porc cu sos chipotle și ceapă roșie murată
Filet de porc cu sos chipotle și ceapă roșie murată este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $ 8.68 pe portie, această rețetă acoperă 57% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1187 calorii, 190g de proteine, și 33g de grăsime. 44 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal scump. Un amestec de filete de porc, zahăr brun, roșii prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, ceea ce este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Burgeri poblano picante cu ceapă roșie murată și cremă Chipotle, Posole de porc roșu cu ceapă murată și Queso Fresco, și Filet de porc cu sos Chipotle-afine.

Instrucțiuni

1
Așezați ceapa feliată subțire într-un bol cu suc 1 lime, jumătate de oregano și câte un vârf de sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Se prăjește usturoiul întreg într-o tigaie antiaderentă până se înnegrește pe ambele părți, aproximativ 8 minute, apoi se curăță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Încălziți grătarul. Aranjați ceapa feliată gros pe o tavă de copt cu roșiile, tăiate în sus. Condimentați și grătiți până se înnegrește, aproximativ 8 minute. Sfat într-un castron cu usturoiul, pasta de chipotle, 1 linguriță de praf de ardei iute, 1 lingură de zahăr și sucul de lămâie rămas. Condimentați și bateți într-un blender până se omogenizează. Se încălzește ușor într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChipotlePastă De Chipotle
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Frecați carnea de porc cu restul de pudră de ardei iute, oregano, zahăr și condimente. Grill timp de 5 minute fiecare parte până când fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Se servește feliat în tortilla caldă cu puțin sos, ceapa murată și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă MuratăCeapă Murată
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Malbec. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Menage A Trois Malbec
Menage A Trois Malbec
Un amestec irezistibil de mure, afine, cireșe întunecate și indicii de condimente în urma sa. Cu taninuri moi, rotunde și un finisaj catifelat, acest vin este personificat de pasiune.Asocierea perfectă cu carne de porc la grătar, somon afumat și paste cu sos pesto.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate80
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista