Filet De Porc Cu Sos Chardonnay De Căpșuni

Filet De Porc Cu Sos Chardonnay De Căpșuni
Filet de porc cu sos de căpșuni Chardonnay ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 630 calorii, 76g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $ 4.94 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați chardonnay, sare și piper, ierburi din provence și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma căpșunile, puteți urma acest fel principal cu Clătite cu căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Medalioane de muschi de porc cu sos de capsuni, Filet de porc cu crustă de ardei cu sos balsamic de căpșuni, și Strawberry-Chardonnay Gelee.

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Sur De los Andes Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Sur De los Andes Malbec
Sur De los Andes Malbec
Un Malbec suculent cu aciditate plină de viață care susține notele de zmeură, mure și prune țesute cu taninuri moi și finisaj cu nuanțe de condimente. Toți strugurii sunt Sortați dublu la sosirea la cramă. Toate fermentațiile au loc în mod natural cu drojdii native. Fermentarea durează 20 de zile cu 2 zile de macerare la rece, la temperaturi cuprinse între 24-27 Celsius pentru a obține cea mai mare complexitate. Vinul trece apoi prin fermentație malolactică 100% și este îmbătrânit în butoaie de stejar mai vechi.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate41
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista