Filetul de porc cu smochine și ceapă necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 1287 calorii, 189g de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Pentru $ 8.76 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Simply Recipes necesită filete de porc, sare, unt și smochine de misiune. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 285 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Filet de porc cu smochine și măsline, Filet de porc cu ceapă glazurată, și Filet de porc cu ceapă și afine uscate.
Instrucțiuni
1
Sareți bine filetele de porc și puneți-le la temperatura camerei timp de 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De Porc
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Se încălzește cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Feliați ceapa în fâșii pe lungime (de sus până la capătul rădăcinii).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Tăierea cepei în acest fel ajută la menținerea bucăților să-și păstreze forma. (Vezi cum se caramelizează ceapa pentru un aspect vizual).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Căutați filete pe toate părțile:
6
Încălziți 3 linguri de unt într-o tigaie saut la foc mediu-mare. Uscați filetele cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Așezați filetele în tigaie și căutați pe toate părțile, până se rumenesc frumos.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Finalizați filetele de gătit în cuptor:
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Scoateți filetele într-o tigaie rezistentă la cuptor și introduceți-le în cuptor la 300 km F. gătiți timp de 15-20 de minute, până când un termometru de citire instantaneu introdus în centrul filetelor ajunge la 140 km F. Apoi scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
10
Ceapa saut saut, adăugați zahăr și balsamic: în timp ce filetele se prăjesc, adăugați ceapa în tigaia saut saut împreună cu cealaltă lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Se presară cu sare. Se amestecă pentru a combina și se fierbe timp de 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
12
Adăugați zahărul și oțetul balsamic și aruncați pentru a combina din nou. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Suc De Lămâie, Opțional
13
Adăugați rozmarin și smochine: odată ce ceapa s-a înmuiat și s-a rumenit, adăugați rozmarinul și smochinele. Creșteți căldura la mediu-mare și amestecați pentru a combina. Saut 2 minute, amestecand des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
14
de la căldură.
15
Se amestecă pătrunjelul și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Grăsime De Porc
16
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
17
Feliați filetele de porc în felii groase de 1/4 inch și serviți alături de ceapă și smochine.
Filet de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Bodega Norton Malbec Reserva cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.