Filet de porc cu smochine și ceapă
Filetul de porc cu smochine și ceapă necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 1287 calorii, 189g de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Pentru $ 8.76 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Simply Recipes necesită filete de porc, sare, unt și smochine de misiune. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 285 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Filet de porc cu smochine și măsline, Filet de porc cu ceapă glazurată, și Filet de porc cu ceapă și afine uscate.
Instrucțiuni
Sareți bine filetele de porc și puneți-le la temperatura camerei timp de 15-20 de minute.
Se încălzește cuptorul la 300 F.
Feliați ceapa în fâșii pe lungime (de sus până la capătul rădăcinii).
Tăierea cepei în acest fel ajută la menținerea bucăților să-și păstreze forma. (Vezi cum se caramelizează ceapa pentru un aspect vizual).
Căutați filete pe toate părțile:
Încălziți 3 linguri de unt într-o tigaie saut la foc mediu-mare. Uscați filetele cu prosoape de hârtie.
Așezați filetele în tigaie și căutați pe toate părțile, până se rumenesc frumos.
Finalizați filetele de gătit în cuptor:
Scoateți filetele într-o tigaie rezistentă la cuptor și introduceți-le în cuptor la 300 km F. gătiți timp de 15-20 de minute, până când un termometru de citire instantaneu introdus în centrul filetelor ajunge la 140 km F. Apoi scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească.
Ceapa saut saut, adăugați zahăr și balsamic: în timp ce filetele se prăjesc, adăugați ceapa în tigaia saut saut împreună cu cealaltă lingură de unt.
Se presară cu sare. Se amestecă pentru a combina și se fierbe timp de 3-4 minute.
Adăugați zahărul și oțetul balsamic și aruncați pentru a combina din nou. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți timp de 15 minute.
Adăugați rozmarin și smochine: odată ce ceapa s-a înmuiat și s-a rumenit, adăugați rozmarinul și smochinele. Creșteți căldura la mediu-mare și amestecați pentru a combina. Saut 2 minute, amestecand des.
Se amestecă pătrunjelul și sucul de lămâie.
Se adaugă sare și piper după gust.
Feliați filetele de porc în felii groase de 1/4 inch și serviți alături de ceapă și smochine.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Filet de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Bodega Norton Malbec Reserva cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Bodega Norton Malbec Reserva]()
Bodega Norton Malbec Reserva
"Suculent și pluș, cu straturi de fructe de mure și boysenberry augumentate cu mocha, grafit și note florale. Finisaj Solid, suculent."- Spectator De Vin