Filet de porc cu salsa de ananas

Filet de porc cu salsa de ananas
Muschiulet de porc cu ananas Salsa ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. O porție conține 226 calorii, 32g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.52 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ananas, muștar dijon, filete de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi ananasul, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Ananas ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 73%. Încercați Filet de porc cu salsa de ananas, Filet De Porc Smucit Cu Salsa De Ananas, și Muschiulet De Porc Glazurat Cu Rom Cu Salsa De Ananas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de porc pe un suport uns într-o tigaie de prăjire superficială căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Combinați zahărul brun, muștarul și ghimbirul; răspândit peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Se coace, neacoperit, la 425 int. 35-40 minute sau pana cand un termometru pentru carne citeste 160 int.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Lăsați să stea 5-10 minute înainte de feliere.
5
Într-un castron mare, combinați ingredientele salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Serviți cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc poate fi asociat cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Vinan Alicia Las Compuertas Malbec cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Vina Alicia Las Compuertas Malbec
Vina Alicia Las Compuertas Malbec
Roșu intens cu accente violete. O combinație uimitoare între intensitate și precizie. Dezvăluie un fruct copt și un caracter dulce de mure, prune și marmeladă de fructe roșii. Se completează cu note elegante de piper, dafin și scorțișoară. Fructe negre Intense, amplitudine mare și sucrositate marcată. Se remarcă prin taninurile sale fine coapte și mătăsoase și oferă o senzație de gură elegantă și complexă. Îmbătrânirea va spori complexitatea vinului.Ideal pentru a se împerechea cu carne grasă, carne de vânat, mâncăruri picante, gătite lent sau la grătar.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista