Filet de porc cu salsa de ananas
Muschiulet de porc cu ananas Salsa ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. O porție conține 226 calorii, 32g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.52 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ananas, muștar dijon, filete de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi ananasul, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Ananas ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 73%. Încercați Filet de porc cu salsa de ananas, Filet De Porc Smucit Cu Salsa De Ananas, și Muschiulet De Porc Glazurat Cu Rom Cu Salsa De Ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați carnea de porc pe un suport uns într-o tigaie de prăjire superficială căptușită cu folie.
Combinați zahărul brun, muștarul și ghimbirul; răspândit peste carne de porc.
Se coace, neacoperit, la 425 int. 35-40 minute sau pana cand un termometru pentru carne citeste 160 int.
Lăsați să stea 5-10 minute înainte de feliere.
Într-un castron mare, combinați ingredientele salsa.
Serviți cu carne de porc.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Filetul de porc poate fi asociat cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Vinan Alicia Las Compuertas Malbec cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Vina Alicia Las Compuertas Malbec]()
Vina Alicia Las Compuertas Malbec
Roșu intens cu accente violete. O combinație uimitoare între intensitate și precizie. Dezvăluie un fruct copt și un caracter dulce de mure, prune și marmeladă de fructe roșii. Se completează cu note elegante de piper, dafin și scorțișoară. Fructe negre Intense, amplitudine mare și sucrositate marcată. Se remarcă prin taninurile sale fine coapte și mătăsoase și oferă o senzație de gură elegantă și complexă. Îmbătrânirea va spori complexitatea vinului.Ideal pentru a se împerechea cu carne grasă, carne de vânat, mâncăruri picante, gătite lent sau la grătar.