Filet de porc cu ragut de fenicul de caise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 497 calorii, 39G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,17 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, muștar granulat, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma caisele uscate, puteți urma acest fel principal cu Makeover final: pâine & unt budinca ca desert. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ragout de porc și fenicul, Filet de porc frecat de fenicul cu pene de fenicul prăjite, și Filet de porc frecat de fenicul cu pene de fenicul prăjite pentru rețete similare.
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.