Filet de porc cu muștar și vin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc cu muștar și vin. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $1.69 pe portie. O porție conține 218 calorii, 28G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, cimbru, filet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Filet de vită în sos de ciuperci, muștar și vin roșu, Filet De Porc Cu Vin Roșu Și Ciuperci, și Filet de porc cu sos de vin.
Instrucțiuni
Îndepărtați pielea argintie de pe filet, lăsând un strat subțire de grăsime care acoperă filetul.
Combinați vinul și următoarele 4 ingrediente într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar; adăugați carne de porc și 1/2 linguriță. pepper. Sigilați și răciți 24 de ore, întorcându-vă ocazional.
Scoateți filetul de porc din marinată, aruncând marinada. Se usucă și se presară uniform cu sare și restul de 1/2 linguriță. pepper. Dragă în făină.
Așezați carnea de porc pe un suport ușor uns într-o tigaie pentru pui; înveliți carnea de porc uniform cu spray de gătit.
Se fierbe 5 1/2 inci de la căldură 27 la 30 de minute sau până când carnea de porc este rumenită și un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 150, întorcând ocazional carnea de porc.
Lăsați să stea 10 minute.
Notă: filetul de porc poate fi congelat crud în marinată până la 1 lună. Dezghețați în frigider 2 zile sau până când este complet dezghețat. Procedați conform instrucțiunilor.