Filet de porc cu legume prăjite

Filet de porc cu legume prăjite
Filet de porc cu legume prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $6.22 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 901 calorii, 129g de proteine, și 24g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați frunze de salvie, filete de porc, frunze de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Filet de porc prăjit cu legume, Filet de porc prăjit și legume, și Filet de porc cu legume prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 450. Pulverizați tigaia de prăjire superficială cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
2
Puneți carnea de porc în tigaie. Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
3
Așezați morcovi, cartofi, ceapă și usturoi în jurul cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Carne De PorcCarne De Porc
4
Stropiți cu ulei; se presară rozmarin, salvie, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
RozmarinRozmarin
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Coaceți neacoperit 25 până la 30 de minute sau până când termometrul citește 155.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
6
Scoateți carnea de porc din tigaie. Amestecați legumele și continuați să coaceți 5 până la 10 minute sau până se înmoaie. Acoperiți carnea de porc și lăsați-o să stea 10 până la 15 minute sau până când termometrul citește 160 de carne de porc și carnea de porc este ușor roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
7
Serviți carnea de porc cu legume și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
UsturoiUsturoi
Carne De PorcCarne De Porc

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Vinan Alicia Las Compuertas Malbec. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
Vina Alicia Las Compuertas Malbec
Vina Alicia Las Compuertas Malbec
Roșu intens cu accente violet. O combinație uimitoare între intensitate și precizie. Dezvăluie un fruct copt și un caracter dulce de marmeladă de mure, prune și fructe roșii. Se completează cu note elegante de piper, dafin și scorțișoară. Fruct negru intens, amplitudine mare și sucrozitate marcată. Se remarcă prin taninurile sale fine coapte și mătăsoase și oferă o senzație de gură elegantă și complexă. Îmbătrânirea va spori complexitatea vinului.Ideal pentru a se împerechea cu carne grasă, carne de vânat, mâncăruri picante, gătite lent sau la grătar.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate90
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista