Filet de porc cu legume prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $6.22 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 901 calorii, 129g de proteine, și 24g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați frunze de salvie, filete de porc, frunze de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Filet de porc prăjit cu legume, Filet de porc prăjit și legume, și Filet de porc cu legume prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 450. Pulverizați tigaia de prăjire superficială cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Cuptor
2
Puneți carnea de porc în tigaie. Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie
3
Așezați morcovi, cartofi, ceapă și usturoi în jurul cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Morcov
Usturoi
Ceapă
Carne De Porc
4
Stropiți cu ulei; se presară rozmarin, salvie, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Rozmarin
1/2 Crenguță Rozmarin
Ulei De Gătit
5
Coaceți neacoperit 25 până la 30 de minute sau până când termometrul citește 155.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
6
Scoateți carnea de porc din tigaie. Amestecați legumele și continuați să coaceți 5 până la 10 minute sau până se înmoaie. Acoperiți carnea de porc și lăsați-o să stea 10 până la 15 minute sau până când termometrul citește 160 de carne de porc și carnea de porc este ușor roz în centru.
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Vinan Alicia Las Compuertas Malbec. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.