Filet de porc cu glazură picantă de Guava

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc cu glazură picantă de Guava. O porție conține 150 de calorii, 25g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și primal servește 12 și costă $1.82 pe portie. Dacă aveți la îndemână pastă comercială de guava, oțet de cidru, ardei jalape și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc la grătar A la Rodriguez cu glazură de Guava și portocală-Habanero Mojo, Filet De Porc Cu Glazură Picantă De Caise, și Filet de porc cu sos Bourbon Guava pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic.
Presărați carnea de porc cu 2 lingurițe de sare și frecați carnea de porc cu amestecul de pudră de usturoi.
Combinați ceapa și ingredientele rămase, cu excepția spray-ului de gătit într-o cratiță mică la foc mediu; aduceți la fierbere. Gatiti 4 minute sau pana cand pasta de guava se dizolva, amestecand continuu. Reduceți căldura și fierbeți 4 minute sau până se îngroașă, amestecând ocazional.
Așezați carnea de porc pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 20 de minute sau până când un termometru înregistrează 160 (ușor roz), întorcând ocazional carnea de porc.
Ungeți amestecul de guava peste carne de porc.
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia felii în felii groase de 1/2 inch.