Filet de porc cu glazură de rom-melasă și sos de ananas-Jalapeno la grătar

Filet de porc cu glazură de rom-melasă și sos de ananas-Jalapeno la grătar
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Filetul de porc cu glazură de rom-melasă și sos de ananas-Jalapeno la grătar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 961 calorii, 45g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $ 5.46 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Mergeți la magazin și ridicați anason stelat, piper grosier, lapte de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi ananasul, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Ananas ca desert. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Filet de porc la grătar cu sos de grătar de cafea-melasă, Filet De Porc Cu Glazură De Melasă Și Cuscus, și Banane la grătar și ananas cu glazură de rom-melasă.

Instrucțiuni

1
Grătar de căldură la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Ungeți ananasul cu câteva linguri de ulei și condimentați cu sare și piper. Grătați până se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Scoateți ananasul de pe grătar, tocați grosier și transferați-l în vasul unui robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Adăugați jalapeno, oțet, lapte de cocos, coriandru și câteva linguri de ulei și miere, după gust. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 30 de minute înainte de servire.
1
Încălziți 2 linguri de ulei într-o cratiță medie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4
Adăugați romul și gătiți până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De CitriceMiere De Citrice
5
Adăugați stocul, melasa, zahărul, habanero, bețișoarele de scorțișoară și anasonul stelar. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se gătește până se reduce la jumătate, amestecând ocazional, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Habanero ChiliHabanero Chili
3/4 Lingurita Melasa3/4 Lingurita Melasa
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
6
Se strecoară amestecul într-un bol, apoi se întoarce în cratiță și se continuă gătitul până se reduce la jumătate și se îngroașă până la glazură. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Se toarnă amestecul într-un castron și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
1
Grătar de căldură la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Ungeți filetul cu 2 linguri de ulei și condimentați cu sare și piper. Grătați până când sunt cruste și carbonizate pe ambele părți, iar temperatura internă atinge 145 de grade F pe un termometru citit instantaneu, perindând cu glazura în ultimele minute de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Scoateți de pe grătar la o placă de tăiere și periați cu mai multă glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Lăsați să se odihnească 5 minute înainte de a tăia în felii groase de 1/2 inci. Puneți o parte din sos pe fiecare farfurie, acoperiți cu câteva felii de carne de porc și stropiți cu puțin mai mult din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
5
Garnisiți cu ceapă verde și frunze de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Revista