Filet de porc cu glazură de rom-melasă și sos de ananas-Jalapeno la grătar
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Filetul de porc cu glazură de rom-melasă și sos de ananas-Jalapeno la grătar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 961 calorii, 45g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $ 5.46 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Mergeți la magazin și ridicați anason stelat, piper grosier, lapte de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi ananasul, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Ananas ca desert. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Filet de porc la grătar cu sos de grătar de cafea-melasă, Filet De Porc Cu Glazură De Melasă Și Cuscus, și Banane la grătar și ananas cu glazură de rom-melasă.
Instrucțiuni
1
Grătar de căldură la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Ungeți ananasul cu câteva linguri de ulei și condimentați cu sare și piper. Grătați până se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Scoateți ananasul de pe grătar, tocați grosier și transferați-l în vasul unui robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați jalapeno, oțet, lapte de cocos, coriandru și câteva linguri de ulei și miere, după gust. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Subţire-
5
Lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 30 de minute înainte de servire.
1
Încălziți 2 linguri de ulei într-o cratiță medie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
4
Adăugați romul și gătiți până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De Citrice
5
Adăugați stocul, melasa, zahărul, habanero, bețișoarele de scorțișoară și anasonul stelar. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se gătește până se reduce la jumătate, amestecând ocazional, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Chile Scotch Bonet, Tocat
șalote, Tăiate în Felii Subțiri
4 Căni De Făină De Grâu
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
6
Se strecoară amestecul într-un bol, apoi se întoarce în cratiță și se continuă gătitul până se reduce la jumătate și se îngroașă până la glazură. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Se toarnă amestecul într-un castron și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Grătar de căldură la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Ungeți filetul cu 2 linguri de ulei și condimentați cu sare și piper. Grătați până când sunt cruste și carbonizate pe ambele părți, iar temperatura internă atinge 145 de grade F pe un termometru citit instantaneu, perindând cu glazura în ultimele minute de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Dressing Japonez De Susan Preparat
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Scoateți de pe grătar la o placă de tăiere și periați cu mai multă glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Lăsați să se odihnească 5 minute înainte de a tăia în felii groase de 1/2 inci. Puneți o parte din sos pe fiecare farfurie, acoperiți cu câteva felii de carne de porc și stropiți cu puțin mai mult din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ