Filet de porc cu Chutney de prune
Filet de porc cu chutney de prune ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 471 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $3.44 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de semințe de muștar, pancetta, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 63%. Rețete similare sunt Filet De Porc Cu Chutney De Prune, Filet de porc cu Chutney de prune, și Chutney de prune cu carne de porc.
Instrucțiuni
Curățați prunele, dacă doriți. Jumătate și groapă.
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați șalotă și gătiți, amestecândocazional, până când șalota începe să se înmoaie,aproximativ 2 minute.
Adăugați zahăr brun, next6 ingrediente și 1/4 cană de apă. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand amestecul esteparfumat, aproximativ 2 minute. Se amestecă prunele.Acoperiți și fierbeți la foc mediu,amestecând ocazional, timp de 8 minute. Descoperiși continuați să gătiți,amestecând ocazional,până când fructele sunt moi și sucurile s-au îngroșat, 20-25 de minute. Condimentează după gust cu sare.
Lasă să se răcească ușor. Faceți înainte: chutney poate fi făcut cu 1 săptămână înainte. Acoperiți și răciți.Reîncălziți ușor înainte de servire.
Se amestecă rozmarinul,herbes de Provence și uleiul într-un castron mic. Frecați peste totcarne de porc; se condimentează cu sare și piper. Wrappancetta se taie în jurul cărnii de porc și se leagă la intervale de 2" cu sfoară de bucătărie pentru a ține împreună. Faceți înainte: se poate face 1 ziînainte. Acoperiți și răciți.
Dacă utilizați un grătar cu cărbune, construiți un foc mediu; împingeți cărbunii pe 1 parte a grătarului.Dacă utilizați un grătar pe gaz, încălziți toate, cu excepția a 1 arzătorla mare. Grătați filetele peste partea fierbinte a grătarului, întorcându-se frecvent, până când se formează o crustă maro crocantă pe toate părțile, 8-10 minute.Mutați filetele în partea mai rece a grătarului pentru a găti ușor; acoperiți și gătiți până când un termometru cu citire instantanee introdus în mijlocul fiecărui Lomb înregistrează 145 km f, cu 15-20 minute mai mult.
Transferați filetele pe o tăietură.
Se lasă să se odihnească 10 minute. Feliați subțire șiserviți cu chutney de prune alături.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Filetul de porc poate fi asociat cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Finca La Malena Malbec. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Finca La Malena Malbec]()
Finca La Malena Malbec
100% Malbec din estul Mendoza. Solurile calcaroase și argiloase, iernile răcoroase și verile calde oferă o concentrație mare de fructe și taninuri netede. Rubin închis în culoare care reflectă lumina într-o serie de nuanțe portocalii/violet. Nas plăcut umplut cu indicii de fructe și ierburi de pădure roșii. Taninurile rotunde tinere îi conferă o textură senzuală mătăsoasă care duce la o senzație de gură bogată. Straturile delicioase de fructe de pădure roșii, prune, vanilie și condimente se deschid pe măsură ce se încălzește, oferind un caracter varietal bogat. Un finisaj delicat care acoperă decalajul dintre băuturi și persistă bine după ultima înghițitură.