Filet de porc cu Chutney de prune

Filet de porc cu Chutney de prune
Filet de porc cu chutney de prune ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 471 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $3.44 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de semințe de muștar, pancetta, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 63%. Rețete similare sunt Filet De Porc Cu Chutney De Prune, Filet de porc cu Chutney de prune, și Chutney de prune cu carne de porc.

Instrucțiuni

1
Curățați prunele, dacă doriți. Jumătate și groapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrunePrune
2
Tăiați în pene de 1/2".
3
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați șalotă și gătiți, amestecândocazional, până când șalota începe să se înmoaie,aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
5
Adăugați zahăr brun, next6 ingrediente și 1/4 cană de apă. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand amestecul esteparfumat, aproximativ 2 minute. Se amestecă prunele.Acoperiți și fierbeți la foc mediu,amestecând ocazional, timp de 8 minute. Descoperiși continuați să gătiți,amestecând ocazional,până când fructele sunt moi și sucurile s-au îngroșat, 20-25 de minute. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
FructeFructe
PrunePrune
ApăApă
SareSare
6
Lasă să se răcească ușor. Faceți înainte: chutney poate fi făcut cu 1 săptămână înainte. Acoperiți și răciți.Reîncălziți ușor înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
1
Se amestecă rozmarinul,herbes de Provence și uleiul într-un castron mic. Frecați peste totcarne de porc; se condimentează cu sare și piper. Wrappancetta se taie în jurul cărnii de porc și se leagă la intervale de 2" cu sfoară de bucătărie pentru a ține împreună. Faceți înainte: se poate face 1 ziînainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Sare și PiperSare și Piper
RozmarinRozmarin
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
BolBol
2
Dacă utilizați un grătar cu cărbune, construiți un foc mediu; împingeți cărbunii pe 1 parte a grătarului.Dacă utilizați un grătar pe gaz, încălziți toate, cu excepția a 1 arzătorla mare. Grătați filetele peste partea fierbinte a grătarului, întorcându-se frecvent, până când se formează o crustă maro crocantă pe toate părțile, 8-10 minute.Mutați filetele în partea mai rece a grătarului pentru a găti ușor; acoperiți și gătiți până când un termometru cu citire instantanee introdus în mijlocul fiecărui Lomb înregistrează 145 km f, cu 15-20 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Transferați filetele pe o tăietură.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4
Se lasă să se odihnească 10 minute. Feliați subțire șiserviți cu chutney de prune alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
PrunePrune

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc poate fi asociat cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Finca La Malena Malbec. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Finca La Malena Malbec
Finca La Malena Malbec
100% Malbec din estul Mendoza. Solurile calcaroase și argiloase, iernile răcoroase și verile calde oferă o concentrație mare de fructe și taninuri netede. Rubin închis în culoare care reflectă lumina într-o serie de nuanțe portocalii/violet. Nas plăcut umplut cu indicii de fructe și ierburi de pădure roșii. Taninurile rotunde tinere îi conferă o textură senzuală mătăsoasă care duce la o senzație de gură bogată. Straturile delicioase de fructe de pădure roșii, prune, vanilie și condimente se deschid pe măsură ce se încălzește, oferind un caracter varietal bogat. Un finisaj delicat care acoperă decalajul dintre băuturi și persistă bine după ultima înghițitură.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista