Filet de porc cu ceapă și afine uscate

Filet de porc cu ceapă și afine uscate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 196 calorii. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma berea, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Filet de porc cu afine, Filet de porc umplut cu afine și Brie, și Cotlet de porc cu afine uscate, ciuperci și umplutură de castane.
Instrucțiuni
Presărați carnea de porc cu 3/4 linguriță sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc; gatiti 6 minute, rumenind pe toate partile.
Scoateți carnea de porc din tigaie.
Adăugați ceapa în tigaie; reduceți focul și gătiți timp de 8 minute sau până se rumenesc.
Scoateți ceapa din tigaie; se presară cu 1/4 linguriță de sare rămasă și se lasă deoparte.
Adăugați bere în tigaie; gatiti 1 minut la foc mare sau pana se reduce la 1/2 cana.
Întoarceți carnea de porc și ceapa în tigaie; adăugați bulion și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute. Se amestecă afine; acoperiți și gătiți 30 de minute sau până când carnea de porc este fragedă.
Așezați carnea de porc pe o tăietură; acoperiți și lăsați să stea 5 minute.
Tăiați fiecare filet în 12 felii.
Se servește cu amestec de ceapă.