Filet de porc condimentat cu muștar de miere

Filet de porc condimentat cu muștar de miere
Filetul de porc condimentat cu muștar de miere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $1.44 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 191 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper, semințe de fenicul, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 54%. Rețete similare includ Filet De Porc Cu Muștar De Miere, Filet De Porc Cu Muștar De Miere, și Filet De Porc Cu Miere-Muștar La Grătar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un mortar, zdrobiți ușor muștarul și semințele de fenicul cu ardeiul roșu zdrobit. Puneți filetele de porc pe o foaie de copt cu margini și condimentați-le cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Mortar și PistilMortar și Pistil
3
Întindeți condimentele zdrobite pe foaia de copt și rulați filetele de porc în condimentele zdrobite pentru a le acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Prăjiți filetele de porc timp de aproximativ 20 de minute, până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a fiecărui filet înregistrează 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5
Transferați filetele de porc pe o tăietură și lăsați-le să se odihnească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Într-un castron mic, amestecați muștarul cu mierea și condimentați cu sare și piper. Feliați carnea de porc cu grosimea de 1/2 inch și serviți cu muștarul de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Miere De MuștarMiere De Muștar
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filet de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Rutini Coleccion Cabernet-Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Rutini Coleccion Cabernet-Malbec
Rutini Coleccion Cabernet-Malbec
Roșu rubiniu intens. Duo-ul de soiuri de origine franceză are ca rezultat un roșu armonios și echilibrat: Cabernet Sauvignon oferă caracterul său complet, iar Malbec conferă nuanță amestecului cu taninuri moi și dulci, sporind o combinație unică de arome și arome fructate.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Revista