Filet De Porc

Filet De Porc
Filetul de porc necesită în jur 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 738 calorii, 81G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.07 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână filet de porc, sherry, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rădăcina proaspătă de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu ghimbir de migdale fără făină ca desert. 188 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Încercați Carnitas de porc mai sănătos cu filet de porc, Muschiulet de porc BBQ, și Filet De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați carnea cu pudra de muștar și cimbru după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Așezați într-un vas nereactiv și adăugați 1/2 cană de sherry, 1/2 cană de sos de soia, usturoiul și ghimbirul. Se acoperă bine coapsele, se acoperă și se dă la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
3
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 de minute pe kilogram sau până când temperatura internă atinge 145 grade F (63 grade C). Ungeți carnea de porc ocazional în timp ce gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Între timp, încălziți jeleul de mere într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De MereJeleu De Mere
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Adăugați 2 linguri de sherry și 1 lingură de sos de soia, amestecați bine, reduceți focul la minim și lăsați să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
7
Se toarnă peste filet când este gata.

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Zuccardi Aluvional Altamira Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 90 de dolari pe sticlă.
Zuccardi Aluvional Altamira Malbec
Zuccardi Aluvional Altamira Malbec
Roșu intens și nuanțe violete. Caracter complex de fructe cu note de căpșuni, cireșe și prune, completate de note proaspete pe bază de plante și florale. Palatul are o intrare mătăsoasă, cu o aciditate plină de viață, taninuri structurate excelente și un finisaj lung.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista