Filet De Curcan Cu Ierburi Piperate

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați muschiul de curcan cu ierburi piperate. Această rețetă face 6 porții cu 254 calorii, 41G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $3.43 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, cimbru, filete de piept de curcan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Peppery Curcan Scaloppini, Piept De Curcan La Grătar Piperat, și Filet De Vită Cu Ierburi.
Instrucțiuni
Se usucă filetele; aplatizați la 3/4-in. grosime. Într-un castron mic, combinați vinul sau sucul, ceapa, pătrunjelul, 4 lingurițe ulei, usturoi, rozmarin și cimbru.
Se toarnă 3/4 cană de marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați curcan. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider cel puțin 4 ore, întorcându-se ocazional. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă.
Scurgeți și aruncați marinada.
Presărați curcanul cu piper și 1/2 linguriță sare. Într-o tigaie mare antiaderentă, gătiți curcanul în uleiul rămas timp de 5-6 minute pe fiecare parte sau până când nu mai este roz.
Îndepărtați și păstrați cald.
Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb, bulionul, marinada rezervată și sarea rămasă până se omogenizează; se toarnă în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa. Felie de curcan; se serveste cu sos.