Filetul clasic de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 655 calorii, 37g de proteine, și 50g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $6.67 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, linguriță de cimbru, bulion de pui cu mai puțin sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Filet de vită încrustat cu boabe de piper pe roșie de vită cu brânză de capră, ceapă prăjită franceză și sos de oțet Balsamic, Filet De Vită Prăjită Uimitor! Unde e carnea de vită?, și Filet De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Îndoiți sub 3 inci de capăt mic al filetului și legați filetul cu sfoară la intervale de 2 inci.
2
Combinați 1/2 cană de vermut, ulei și următoarele 6 Ingrediente (ulei prin usturoi) într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut
Usturoi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
3
Adăugați filet în pungă și sigilați. Marinați la frigider cel puțin 8 ore, întorcând punga ocazional.
4
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Scoateți filetul din pungă și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
6
Așezați filetul pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit. Introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă porțiune de filet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie Pentru Pui
7
Coaceți la 450 timp de 35 de minute sau până când termometrul înregistrează 145 (mediu-rar) până la 160 (mediu).
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
8
Așezați filetul pe un platou, rezervând picături. Acoperiți filetul cu folie și lăsați să stea 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
9
Îndepărtați șirul înainte de a tăia filetul.
10
Puneți 1 cană de vermut într-o cratiță; aduceți la fierbere și fierbeți până se reduce la 1/2 cană (aproximativ 9 minute). Se amestecă bulionul; se aduce la fierbere și se fierbe 10 minute. Se amestecă picăturile rezervate, pasta de roșii și hreanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Hrean
Vermut
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
11
Serviți sosul cu filet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
12
Notă: Buffalo și alte carne de vânat pot fi achiziționate prin D ' Artagnan Inc. (800/327-8246).