Filet Amestecat
Nevoie de o curs principal fără gluten? Filet Stir-Fry ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 342 calorii, 24g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți friptură rotundă, conserve de roșii, orez și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură De Susan Se Amestecă, Carne de vită și varză se amestecă, și Pui și Broccoli se amestecă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie sau wok, prăjiți ceapa, ardeii și usturoiul în unt până când legumele sunt fragede.
Adăugați roșiile, busuiocul, zahărul, sarea de usturoi și piperul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 5 minute.
Adăugați friptura; acoperiți și fierbeți până se încălzește.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Friptura funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Tinga Reserve Pinot Noir cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tinga Reserve Pinot Noir
O culoare seducătoare de granat cu corp ușor. Pe nas, mere roșii proaspete cu note de migdale dulci, are taninuri netede, cu aciditate strălucitoare și un finisaj Fructat.