File de vită la grătar cu glazură de rom Jamican

File de carne de vită la grătar cu glazură de rom Jamican este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 765 calorii. Pentru $ 8.46 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți șalotă, bulion de pui, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi romul, puteți urma acest fel principal cu Bile De Rom ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 50%. Încercați Ziua filetului: file carbonizat de carne de vită cu sos de Chile-porumb, Inel De Ananas La Grătar Rom Sundae #SummerDessertWeek, și Filet Mignon cu glazură balsamică bogată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se topește untul într-o cratiță pe mediucăldură mare și transpirați șalotele și usturoiul.
Adăugați romul, aduceți la fierbere și reduceți la 1/3 cană.
Adăugați stocul, aduceți la fierbere și reduceți căldura.
Se amestecă ingredientele rămase și se fierbe până se reduce la 2 căni.
Preîncălziți grătarul. Condimentați fripturile pe ambele părți cu sare și piper după gust. Grătar la coacerea dorită.