File de vită la grătar cu glazură de rom Jamaican
File de carne de vită la grătar cu glazură de rom Jamaican este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 756 calorii, 36g de proteine, și 45g de grăsime per portie. Pentru $ 8.39 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de sare și piper, melasă, fripturi de file mignon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi romul, puteți urma acest fel principal cu Bile De Rom ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 49%. Încercați Ziua filetului: file carbonizat de carne de vită cu sos de Chile-porumb, Inel De Ananas La Grătar Rom Sundae #SummerDessertWeek, și Filet Mignon cu glazură balsamică bogată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu și transpirați șalotele și usturoiul.
Adăugați romul, aduceți la fierbere și reduceți la 1/3 cană.
Adăugați stocul, aduceți la fierbere și reduceți căldura.
Se amestecă ingredientele rămase și se fierbe până se reduce la 2 căni.
Preîncălziți grătarul. Condimentați fripturile pe ambele părți cu sare și piper după gust. Grătar la coacerea dorită.