File de vita prajit la tigaie cu cartofi R. C. R.:

Filetul de vită prăjit la tigaie cu cartofi R. R. R. ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 4 și costă 3,32 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 1227 calorii, 28G de proteine, și 98G de grăsime pe porție. Este adus la tine de mâncare și vin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, arpagic, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Filet prăjit de carne de vită cu Stilton și șalotă crocantă, Ziua filetului: file de carne de vită carbonizată cu sos de porumb Chile, și Filet prăjit lent de carne de vită și busuioc parmezan maioneză.
Instrucțiuni
Strângeți cât mai mult lichid din cartofi.
Puneți cartofii într-un castron mare și amestecați arpagicul și pătrunjelul; condimentează cu sare și piper.
Într-o tigaie mare antiaderentă, topiți 4 linguri de unt în ulei. Se amestecă cartofii și se întinde într-un strat uniform. Gatiti la foc moderat, intorcand o data, pana cand Prajitura cu cartofi este aurie si crocanta, 35 de minute; păstrați cald.
Preîncălziți cuptorul la 40
Condimentează carnea cu sare și piper. Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, prăjiți carnea la foc mare, rotind o dată, până se rumenesc bine, aproximativ 8 minute.
Transferați tigaia la cuptor și prăjiți carnea timp de 15 minute pentru mediu rar.
Transferați fripturile pe o farfurie.
Puneți tigaia la foc mare.
Adăugați demiglace și cimbru și gătiți, amestecând, până se reduce la 1/4 cană. Rotiți în restul de 2 linguri de unt și condimentați cu sare și piper.
Tăiați tortul de cartofi în 4 pene și transferați-l pe farfurii încălzite. Puneți fripturile pe pene.
Stropiți sosul în jurul fripturilor și serviți imediat.