File De Somon Lăcuit Cu Vin Roșu Prăjit Lent
Fileul de somon lăcuit cu vin roșu prăjit lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatarian servește 10 și costă $5.63 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 428 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Un amestec de acompaniament: pene de tei, vin, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Somon Lăcuit, Somon Lăcuit, și Somon prăjit cu sos de vin alb.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 225 F.
Radeți fin ghimbirul pe găurile mici ale unei răzătoare de cutie într-o sită cu ochiuri fine, apoi puneți sita peste un castron și apăsați pe ghimbir pentru a extrage 2 lingurițe de suc. Aduceți sosul de soia, vinul, mirinul, zahărul brun și sucul de ghimbir la fiert într - o cratiță grea de 3 până la 3 1/2 litru. Reduceți căldura la moderat și fierbeți rapid, amestecând ocazional, până când este siropos și redus la aproximativ 1 cană, 45 până la 55 de minute.
Se transferă într-un castron, apoi se răcește rapid, punând vasul într-un castron mai mare cu apă cu gheață și amestecând ocazional timp de 5 minute. Se amestecă sucul de lămâie. Rezervați 1/2 cană glazură într-un castron mic pentru periaj după prăjire.
Căptușiți o tigaie grea de 17 x 12 inci cu folie și acoperiți folia cu ulei (1 lingură).
Aranjați somonul, cu pielea în jos, în diagonală în tigaie, apoi lingurați aproximativ 2 linguri glazura peste somon, întinzându-l uniform cu spatele lingurii.
Lăsați să stea 5 minute, apoi lingură și întindeți încă 2 linguri glazură peste somon.
Scoateți din cuptor și glazurați din nou (folosiți o lingură curată de fiecare dată), apoi prăjiți încă 10 minute. Repetați geamurile și continuați să prăjiți până când peștele este doar gătit (opac), cu 10 până la 20 de minute mai mult (35 până la 45 de minute în total, în funcție de grosimea peștelui; verificați frecvent după 35 de minute).
Transferați cu 2 spatule metalice largi pe un platou, apoi acoperiți cu un strat final de glazură rezervată (aproximativ 2 linguri) folosind o lingură curată.
Serviți glazura rămasă pe lateral, dacă doriți.
Glazura poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.