File de somon cu Praz de ierburi

File de somon cu Praz de ierburi
Fileurile de somon cu Praz de ierburi sunt un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Pentru $ 4.36 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 462 calorii, 34G de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, sare și piper, salvie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați File De Somon Cu Ierburi, File De Somon Cu Ierburi Cu Topping De Roșii Uscate La Soare, și File De Pește Cu Ierburi Crocante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentează fileurile de pește cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
File De PeșteFile De Pește
2
Stropiți-le ușor cu ulei de măsline, frecați-le cu salvie și cimbru și întindeți-le cu coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Așezați o frunză de salvie și o crenguță de cimbru pe fiecare file. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider până la o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
4
Încălziți cuptorul la 204°.într-o tigaie largă și grea, încălziți untul și uleiul de măsline până când este foarte fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați prazul tăiat cubulețe, amestecați pentru a acoperi bine și reduceți focul la mediu scăzut. Sareți-le ușor, amestecați din nou și continuați să gătiți încet până când prazul este moale, aproximativ 15 minute, amestecând ocazional și adăugând câteva linguri de apă dacă tigaia se usucă prea mult sau prazul se rumenesc prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați usturoiul, ierburile tocate, sarea și piperul și gătiți câteva minute până când usturoiul este moale și parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Răspândiți prazul în partea de jos a unui 2-1/2-qt. vas de copt rezistent la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Așezați fileurile de pește deasupra și coaceți până când un cuțit de tăiat introdus în pește se simte cald când este atins de buză, aproximativ 20 de minute. Pentru a servi, lingurați prazul cu ierburi peste fiecare file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1
Dimensiune
2
cu 1 linguriță. ulei pentru stropire, calorii
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
1
410, grăsime
2
25, Calorii Grase
1
220, Grăsimi Saturate
2
5, proteine
3
34, Grăsimi Mononesaturate
4
13, carbohidrați
5
990, colesterol
6
100, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
11, Grăsimi Polinesaturate
2
5, sodiu

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Revista