File de pește cu roșii, dovlecei și busuioc
Fileurile de pește cu roșii, dovlecei și busuioc necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 4.46 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 324 calorii, 36g de proteine, și 17g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de roșii cherry, vin, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați File De Pește Cu Roșii, Dovlecei Și Busuioc, File de pește cu roșii, dovlecei și busuioc, și Fileuri De Pește De Nucă De Busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați patru foi de hârtie de pergament de 14x12 " sau folie rezistentă la grătar, pe o suprafață de lucru. Împărțiți dovleceii între foile de pergament, aranjând pe o parte a foii în straturi subțiri.
Presărați șalotă și busuioc feliat, împărțind în mod egal. Împrăștiați jumătăți de roșiiîn jurul dovlecelului.
Stropiți fiecare pachet cu 1 lingură de vin și 1/2 lingură de ulei (adăugați 1/2 lingură de apă la fiecare dacă faceți grătar). Se condimentează cu sare șipiper.
Așezați un file de pește deasupra fiecărei porții.Se condimentează cu sare și piper; stropiți 1/2 lingurăulei peste fiecare.
Ori pergament peste amestec și crimpedges bine pentru a forma un sigilat packet.DO înainte: se poate face cu 4 ore înainte.Chill.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15 minute înainte de a continua.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Așezați ambalajeîntr-un singur strat pe o foaie mare de coacere cu margini. Alternativ, construiți un foc mediu într-ungrill cu cărbune sau încălziți un grătar cu gaz la mediu-înalt.
Coaceți sau grătiți peștele până când este doar gătit (o scobitoare înfiptă prin bazin va aluneca ușor prin pește),aproximativ 10 minute. Tăiați cu grijă deschispachete (aburul va scăpa).
Se ornează cufrunze de busuioc.
Per porție: 300 de calorii, 15 g grăsime, 2 g fibre
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Scarpetta Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Scarpetta Pinot Grigio]()
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.