File de pește cu maioneză prăjită cu ardei roșu

File de pește cu maioneză prăjită cu ardei roșu
Fileurile de pește cu maioneză prăjită cu ardei roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 259 calorii, 34G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,29 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână unt, sare, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma chimenul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, roșii prăjite și ardei roșu, și Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 de grade F. folosind aproximativ 1/4 din unt, ungeți ușor tava de copt superficială. Aranjați fileurile de tilapia în tigaie cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De TilapiaFileuri De Tilapia
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Ungeți peștele cu untul rămas; se presară sare, piper și boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
UntUnt
PiperPiper
PeștePește
SareSare
3
Se coace la 400 F. timp de 15 până la 20 de minute sau până când peștele se desprinde ușor cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Între timp, într-un castron mic, combinați toate ingredientele rămase; se amestecă bine.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Serviți pește cu amestec de maioneză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista