File De Pește Cu Feta Și Roșii

File De Pește Cu Feta Și Roșii
Fileurile de pește cu Fetan și roșii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 1 și costă 15,65 USD pe porție. O porție conține 1662 calorii, 145g de proteine, și 101G de grăsime. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. Un amestec de unt, roșii conservate, brânză feta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 22 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați File De Pește Cu Roșii, Dovlecei Și Busuioc, File de pește cu roșii, dovlecei și busuioc, și Fileurile de pește ale lui Maruja stratificate cu roșii, capere, pesmet și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți Broilerul.Spray ulei mare broiler vas de copt.Aranjați fileurile de pește într-un singur strat în vasul de copt.Se împrăștie ceapa peste fileurile de pește și se condimentează cu sare și piper după gust.Împrăștiați roșiile peste ceapă și pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Stropiți deasupra untul topit.Se fierbe 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
3
Presărați cu feta și continuați să fierbeți încă 3-5 minute sau până când peștele se fulgi ușor și este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Presărați coriandru proaspăt tocat pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții1
Scor De Sănătate79
Revista