File De Pește Coapte Crocante
Această rețetă fără lactate și pescatarian servește 20 și costă 49 de cenți pe porție. O porție conține 40 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de mărar, fileuri de cod, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați File De Pește La Cuptor, File De Pește La Cuptor, și File De Pește La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 232°. aliniați o tigaie de copt de 9 x 13 inci cu folie și ceață cu spray de gătit.
Pat pește uscat cu prosoape de hârtie.
Se presară cu piper; se transferă în tigaie.
Combinați biscuiții zdrobiți și mărarul într-un bol.
Amestecați maioneza, muștarul și sucul de lămâie într-un alt bol.
Întindeți amestecul de maioneză peste vârfurile fileurilor.
Presărați amestecul de cracker deasupra și apăsați ușor pentru a adera.
Coaceți până când peștele este gătit, 10 până la 15 minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care îl puteți încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio