File de carne de vită cu roșii Madeira Confit

File de carne de vită cu roșii Madeira Confit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 6,2 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 418 calorii, 51G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Un amestec de roșii, friptură de vită, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați File De Carne De Vită În Foietaj Cu Sos Madeira, File ars de biban de mare cu Confit de roșii și ceapă și oțet de Sherry Nage infuzat cu tarhon, și Pâine plată la grătar cu file de usturoi frecat de carne de vită, piure de fasole albă și Chutney de roșii uscate la soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună usturoiul, șalota, ierburile, uleiul, sarea kosher și 2 lingurițe de piper, apoi se freacă toată carnea de vită. Marinați într-o pungă mare sigilată, răcită, 1 zi.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de prăjire.
Gatiti usturoiul in ulei intr-o tigaie mare si grea la foc mediu-mic, intorcand ocazional, pana devine auriu, 10 pana la 15 minute.
Adăugați roșii, cimbru, rozmarin, frunze de dafin, zahăr, 1/4 linguriță sare de masă, 1/8 linguriță piper și 1/2 cană Madeira și fierbeți rapid, amestecând frecvent și zdrobind roșiile cu o spatulă de cauciuc rezistentă la căldură, până când roșiile încep să se descompună și uleiul se separă ușor, aproximativ 1 oră.
Puneți usturoiul în roșii cu spatulă, apoi amestecați 1/4 cană Madeira. Aruncați frunza de dafin.
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Prăjiți carnea de vită într - o tigaie grea de 17 x 11 inci, până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul celei mai groase părți a cărnii înregistrează 120 de minute de la 35 la 45 de minute.
Se transferă pe o placă de tăiere și se lasă să stea, acoperită cu folie, 15 până la 20 de minute (temperatura cărnii va crește la aproximativ 130 F, pentru mediu-rar).
Între timp, adăugați apă și restul de 1/4 cană Madeira În tigaia de copt și degelați la foc mediu-mic, amestecând și răzuind bucăți maro, 1 minut. Se amestecă în confit de roșii.
Tăiați și aruncați sfoara din carne de vită, apoi tăiați carnea în felii groase de 1/2 inch.
Confit, fără sucuri de tigaie, poate fi făcut cu 3 zile înainte și răcit, acoperit. Reîncălziți și amestecați sucurile de tigaie din carne de vită.