File de carne de vită cu roșii Madeira Confit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 6,2 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 418 calorii, 51G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Un amestec de roșii, friptură de vită, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați File De Carne De Vită În Foietaj Cu Sos Madeira, File ars de biban de mare cu Confit de roșii și ceapă și oțet de Sherry Nage infuzat cu tarhon, și Pâine plată la grătar cu file de usturoi frecat de carne de vită, piure de fasole albă și Chutney de roșii uscate la soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună usturoiul, șalota, ierburile, uleiul, sarea kosher și 2 lingurițe de piper, apoi se freacă toată carnea de vită. Marinați într-o pungă mare sigilată, răcită, 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de prăjire.
1
Gatiti usturoiul in ulei intr-o tigaie mare si grea la foc mediu-mic, intorcand ocazional, pana devine auriu, 10 pana la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați roșii, cimbru, rozmarin, frunze de dafin, zahăr, 1/4 linguriță sare de masă, 1/8 linguriță piper și 1/2 cană Madeira și fierbeți rapid, amestecând frecvent și zdrobind roșiile cu o spatulă de cauciuc rezistentă la căldură, până când roșiile încep să se descompună și uleiul se separă ușor, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Masă
Grăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Madeira
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Suc De Lămâie, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Puneți usturoiul în roșii cu spatulă, apoi amestecați 1/4 cană Madeira. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Madeira
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Prăjiți carnea de vită într - o tigaie grea de 17 x 11 inci, până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul celei mai groase părți a cărnii înregistrează 120 de minute de la 35 la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Se transferă pe o placă de tăiere și se lasă să stea, acoperită cu folie, 15 până la 20 de minute (temperatura cărnii va crește la aproximativ 130 F, pentru mediu-rar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Creveți Sotați
4
Între timp, adăugați apă și restul de 1/4 cană Madeira În tigaia de copt și degelați la foc mediu-mic, amestecând și răzuind bucăți maro, 1 minut. Se amestecă în confit de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Madeira
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Tăiați și aruncați sfoara din carne de vită, apoi tăiați carnea în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Se servește cu confit.
1
Confit, fără sucuri de tigaie, poate fi făcut cu 3 zile înainte și răcit, acoperit. Reîncălziți și amestecați sucurile de tigaie din carne de vită.