File de carne de vită au Poivre este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 610 calorii, 32g de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $7.4 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 76 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână bulion de vită, piper măcinat grosier, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ File de carne de vită au Poivre, File de carne de vită au Poivre, și File de carne de vită au Poivre.
Instrucțiuni
1
Așezați fileurile pe o scândură și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
2
Presărați fileurile cu sare și apoi apăsați uniform piperul negru pe ambele părți. Se lasă să se odihnească la temperatura camerei timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Sare
3
Încălziți 1 1/2 linguri de unt și ulei într-o tigaie mare de sote la foc mediu-mare până când untul aproape fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Așezați fripturile în tigaie și coborâți focul la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se sotează fripturile timp de 4 minute pe 1 parte și apoi timp de 3 minute pe cealaltă parte, pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
6
Scoateți fripturile pe un platou de servire și acoperiți bine cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
7
Între timp, turnați toate, cu excepția a 1 lingură de grăsime din tigaia sote.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați șalotele și gătiți la foc mediu timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
9
Adăugați bulionul de vită și gătiți la foc mare timp de 4 până la 6 minute, până se reduce la jumătate, răzuind bucățile maro de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați coniacul și gătiți încă 2 minute. De pe foc, turnați restul de 2 linguri de unt și 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Coniac
Sare
11
Serviți fripturile fierbinți cu sosul turnat deasupra.