File de carne de vită au Poivre
File de carne de vită au Poivre este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 610 calorii, 32g de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $7.4 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 76 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână bulion de vită, piper măcinat grosier, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ File de carne de vită au Poivre, File de carne de vită au Poivre, și File de carne de vită au Poivre.
Instrucțiuni
Așezați fileurile pe o scândură și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Presărați fileurile cu sare și apoi apăsați uniform piperul negru pe ambele părți. Se lasă să se odihnească la temperatura camerei timp de 15 minute.
Încălziți 1 1/2 linguri de unt și ulei într-o tigaie mare de sote la foc mediu-mare până când untul aproape fumează.
Așezați fripturile în tigaie și coborâți focul la mediu.
Se sotează fripturile timp de 4 minute pe 1 parte și apoi timp de 3 minute pe cealaltă parte, pentru mediu rar.
Scoateți fripturile pe un platou de servire și acoperiți bine cu folie de aluminiu.
Între timp, turnați toate, cu excepția a 1 lingură de grăsime din tigaia sote.
Adăugați șalotele și gătiți la foc mediu timp de 2 minute.
Adăugați bulionul de vită și gătiți la foc mare timp de 4 până la 6 minute, până se reduce la jumătate, răzuind bucățile maro de pe fundul tigaiei.
Adăugați coniacul și gătiți încă 2 minute. De pe foc, turnați restul de 2 linguri de unt și 1/2 linguriță de sare.
Serviți fripturile fierbinți cu sosul turnat deasupra.