Filadelfia 7FR glazura de nuc

Filadelfia 7FR glazura de nuc
Pot fi doar glazura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 374 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 62 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați unt, brânză cremă philadelphia, bucăți de nucă de plantat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Kraftrecipes.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort de nucă cu glazură Americană, Tort de nuci de mere cu glazură de brânză cremă, și BlackBerry Nuc Fulgi De Mușețel De Ovăz Cu Glazură De Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți crema de brânză și untul într-un castron mare cu mixer electric la viteză medie până când se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați zahărul treptat, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
3
Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista