Fiica Tatălui Meu': rulourile de ton la grătar ale lui Gwyneth Paltrow

Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d' oeuvre, așa că încearcă Fiica Tatălui Meu: rulourile de ton la grătar ale lui Gwyneth Paltrow. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $2.32 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 378 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de sare, ulei de floarea soarelui, câteva liniuțe de ulei de susan de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Fiica Tatălui Meu': Rața lui Gwyneth Paltrow Ragu, Rulouri De Ton La Grătar, și Supa de Broccoli și brânză Gwyneth pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul sau tigaia la foc mare.
Bateți împreună miso, ulei, agave, apă și oțet de vin de orez. Condimentează după gust cu sare. Frecați fripturile de ton peste tot cu amestecul și puneți-le pe grătar. Presărați uniform 1 lingură de semințe de susan pe pește. Grătiți pe prima parte timp de 3 minute, răsturnați și presărați părțile fierte cu semințele de susan rămase. Grătiți încă 3 minute și apoi scoateți-l pe o farfurie. Îmi place ca tonul să fie doar gătit, dar nu ezitați să grătiți mai puțin timp dacă îl preferați mediu sau chiar rar.
Pentru a servi, grătați sau prăjiți chiflele.
Așezați câteva frunze de salată pe jumătatea inferioară a fiecărui coc.
Tăiați tonul în felii de 1/2 inch peste Bob și distribuiți uniform pe salată.
Stropiți fiecare sandviș cu o lingură de vinetă, asigurându-vă că obțineți o mulțime de șalote feliate în fiecare lingură și presărați frunzele de coriandru. Închideți fiecare sandviș cu jumătățile superioare ale chiflelor și serviți cu o mulțime de șervețele.
Bateți oțetul, agavele și sosul de soia împreună. În timp ce bateți, stropiți în uleiul vegetal.
Adăugați uleiul de susan de ardei iute după gust și amestecați șalotele și coriandrul. Dacă faceți acest lucru în avans, asigurați-vă că îl amestecați bine înainte de servire.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.
![Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot]()
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Bancroft Ranch Merlot din 2006 are o culoare bogată de granat și are margini cu arome de fructe negre coapte, condimente maro și un indiciu de coajă de portocală. Taninurile sale rafinate și profunzimea aromei îl fac unul dintre cele mai memorabile vinuri ale lui Beringer Din Howell Mountain.Amestec: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc