Figgy Pudding Balls
Dacă aveți aproximativ 20 de minute de petrecut în bucătărie, Figgy Pudding Balls ar putea fi o rețetă extraordinară fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetariană și prietenoasă cu fodmap de încercat. Pentru 22 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 57 de calorii . Această rețetă servește 18. Un amestec de ienibahar măcinat, scorțișoară măcinată, concentrat de suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 12 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 57% , care este solid. Rețete similare includ bile Oreo , bile cu migdale și nuci de cacao și bile autentice de Bourbon Kentucky .
Instrucțiuni
Se sfărâmă batoanele de smochine într-un castron. Amestecați nucile, concentratul de suc de portocale, scorțișoara, ienibaharul și cuișoarele cu batoanele de smochine până se încorporează bine. Formați bile amestecului și rulați în zahăr de cofetă pentru a se acoperi.