Figgy Focaccia

Figgy Focaccia
Rețeta Figgy Focaccian este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 6 și costă 1,75 USD pe porție. O porție conține 343 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, smochine, frunze de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cum se face Focaccia Pâine și rozmarin usturoi Focaccia, Gem De Smochine!, și Figgy Scones pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Tăiați ceapa în felii de 3/4 până la 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Ungeți feliile de ceapă cu 1 lingură. ulei de măsline și sezon cu sare de mare și piper proaspăt măcinat la gust. Felii de ceapă la grătar, fără capac la grătar, 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când sunt fragede și ușor carbonizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Sare De MareSare De Mare
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Suprafața de lucru cu praf ușor cu făină de porumb. Întindeți aluatul într-un oval de 10 până la 12 inci pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
AluatAluat
6
Așezați aluatul, cu partea de porumb în jos, pe o foaie de copt unsă; stropiți cu restul de 2 linguri. ulei de măsline. Frecați uleiul în aluat. Aranjați jumătățile de smochine și ceapa la grătar peste aluat, apăsând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Făină De PorumbFăină De Porumb
AluatAluat
CeapăCeapă
SmochineSmochine
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Se presară rozmarin și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
RozmarinRozmarin
8
Coaceți la 425 pe cel mai mic suport pentru cuptor 15 până la 20 de minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista