Fig și placă de Prosciutto
Fig și farfurie Prosciutto ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 146 calorii. Această rețetă servește 1. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Un amestec de rucola, mentă, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crostini De Smochine La Cuptor, Newtoni De Smochine De Casă, și Paleo Migdale Fig Quickbread pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Strat prosciutto, care se suprapune ușor, pe o farfurie. Clătiți și uscați rucola, busuiocul proaspăt și frunzele proaspete de mentă.
Tăiați frunzele în fâșii de aproximativ 1/4 inch lățime și presărați peste prosciutto. Clătiți smochinele, tăiați tulpinile și tăiați fructele în sferturi pe lungime; împrăștiați smochinele peste prosciutto.
Stropiți uniform cu ulei de măsline.