Fifteens

Fifteens
Fifteens ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 20 de porții cu 123 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. 115 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Mergeți la magazin și ridicați cireșe confiate, lapte condensat, marshmallows și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ .

Instrucțiuni

1
Tăiați marshmallows în jumătăți folosind foarfece și puneți-le într-un castron mare. Aruncați cu biscuiții digestivi și cireșele confiate. Amestecați treptat laptele condensat îndulcit până când amestecul devine un aluat moale și umed. Nu trebuie să fie prea uscat, deci poate fi necesar să adăugați un pic mai mult lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
Biscuiți DigestiviBiscuiți Digestivi
Cireșe ConfiateCireșe Confiate
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Întindeți un strat generos de nucă de cocos pe o suprafață curată și așezați aluatul deasupra acestuia. Folosiți-vă mâinile pentru a forma aluatul într-un cârnat lung și gros, asigurându-vă că este bine acoperit cu nucă de cocos. Înfășurați într-un strat dublu de folie de plastic și refrigerați timp de 2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
3
Desfaceți bucata lungă de aluat și tăiați-o în felii pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Germana funcționează foarte bine cu Dornfelder și Riesling. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și schnitzel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder merge bine cu carnea de vită și vânat. Heinz Eifel Shine Rheinhessen Dornfelder Sweet Red cu un rating de 3.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Heinz Eifel Shine Rheinhessen Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Rheinhessen Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista