Fiesta Sufocat De Pui
Nevoie de o curs principal fără gluten? Puiul sufocat Fiesta ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 416 calorii, 40g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți brânză cheddar, ciuperci, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Banana Split Tort ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pui Sufocat, Pui Sufocat, și Pui Sufocat.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați sosul de soia, sosul Worcestershire și pudra de usturoi; adăugați puiul. Sigilați punga și întoarceți-vă la strat; pus deoparte.
Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, sotati ciupercile, ceapa și jalapeno în 2 lingurițe de unt până se înmoaie.
Îndepărtați și păstrați cald.
Scurgeți și aruncați marinada. În aceeași tigaie, gătiți puiul în untul rămas la foc mediu timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne citește 170 <url>. Puneți amestecul de legume peste fiecare piept de pui; se presară cu brânzeturi. Acoperiți și gătiți timp de 1-2 minute sau până când brânza este topită.