Fiery Five Pepper Hummus

Fiery Five Pepper Hummus
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? Fiery five Pepper Hummus ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 233 calorii. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ardei jalapeno, fasole garbanzo, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare din Orientul Mijlociu. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este extraordinar. Încercați Păstârnac Hummus Dip cu ulei de Chili de foc (Vegan, Paleo) , Ardei roșu aprins și supă de roșii, și Aperitive De Ardei Cherry Umplute Cu Foc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați jumătate din fasolea garbanzo cu jumătate din ardei jalapeno, banană, Cubanelă, clopot și Serrano într-un blender sau bol al unui robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
NăutNăut
Ardei IuteArdei Iute
BananeBanane
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Adăugați uleiul de măsline, fulgii de ardei roșu după gust, chimen, semințe de susan, piper cayenne și usturoi. Se amestecă sau se pulsează până se amestecă bine. Se amestecă restul de fasole garbanzo și ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Ardei IuteArdei Iute
NăutNăut
Semințe De SusanSemințe De Susan
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ArdeiArdei
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
3
Se toarnă în 1 lingura rezervat garbanzo fasole lichid, sau cantitatea necesară, la amestec subțire la consistența dorită, și se amestecă până la omogenizare.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții3
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista