Fierbinte Verde Chile Porumb Dip
Fierbinte Verde Chile porumb Dip necesită în jurul valorii de 40 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 338 calorii, 7g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, maioneză, brânză Monterey jack și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scorul de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Nashville Fierbinte Pui Dip, Porumb și orez Verde Chile, și Porumb la grătar și baie verde de Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Amestecați porumbul, ardeii iute verzi, brânza Monterey Jack, maioneza și parmezanul într-un vas de copt de 2 litri.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită și scufundarea este fierbinte în centru, aproximativ 30 de minute. Se acoperă cu măsline pentru a servi.