Fierbinte Mexican Spanac Dip

Fierbinte Mexican Spanac Dip
Fierbinte mexican spanac Dip necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 325 calorii, 15g de proteine, și 25g de grăsime per portie. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 7 și costă $1.39 pe portie. Dacă aveți la îndemână sare și piper, spanac, salsa și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este adus la tine de Toțiretete. 133 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Super Bowl. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 83%. Rețete similare includ Nashville Fierbinte Pui Dip, Pâine Cu Spanac La Cuptor, și Avocado spanac și Anghinare Dip.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un vas mediu de copt, amestecați împreună salsa, spanacul tocat, brânza Monterey Jack, crema de brânză, laptele evaporat, măslinele negre, oțetul de vin roșu, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Măsline NegreMăsline Negre
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Coaceți amestecul în cuptorul preîncălzit 12 până la 15 minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții7
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista