Fierbinte Mexican Spanac Dip
Fierbinte mexican spanac Dip necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 325 calorii, 15g de proteine, și 25g de grăsime per portie. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 7 și costă $1.39 pe portie. Dacă aveți la îndemână sare și piper, spanac, salsa și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este adus la tine de Toțiretete. 133 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Super Bowl. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 83%. Rețete similare includ Nashville Fierbinte Pui Dip, Pâine Cu Spanac La Cuptor, și Avocado spanac și Anghinare Dip.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Într-un vas mediu de copt, amestecați împreună salsa, spanacul tocat, brânza Monterey Jack, crema de brânză, laptele evaporat, măslinele negre, oțetul de vin roșu, sarea și piperul.
Coaceți amestecul în cuptorul preîncălzit 12 până la 15 minute sau până la bule.