Fierbinte Cruce Chifle
Chifle cruce fierbinte ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 176 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Paștele va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați stafide, lapte cald, zahăr pentru cofetari și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Fierbinte cruce chifle, Chifle Cu Cruce Fierbinte! Fierbinte Cruce Chifle, și Fierbinte Cruce Chifle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia și 1 lingură de zahăr în lapte.
Adăugați untul, stafidele, oul, sarea și zahărul rămas; bateți până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină pentru a forma un aluat moale.
Întoarceți-vă pe o suprafață înmuiată; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune într-un bol uns, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Punch aluat în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor înmuiată; împărțiți în 12 porții. Formați fiecare într-o minge.
Așezați într-un 13-in uns. x 9-in. tava de copt. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Coaceți la 375 de minute timp de 25-30 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigaie într-un suport de sârmă pentru a se răci.
Pentru glazură, combinați zahărul, untul, vanilia și laptele suficient pentru a obține o consistență a conductelor. Pipe un " X " pe partea de sus a fiecărui coc.