Fierbinte Cruce Chifle
Nevoie de un masă vegetariană de dimineață? Chiflele cu cruce fierbinte ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 144 calorii. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 72. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați drojdia activă, zahărul cofetarilor, sarea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fierbinte cruce chifle, Chifle Cu Cruce Fierbinte! Fierbinte Cruce Chifle, și Fierbinte Cruce Chifle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron foarte mare, dizolvați drojdia în lapte cald.
Adăugați ulei, ouă, gălbenușuri de ou, zahăr, scorțișoară, sare, cardamom, amestec de drojdie și 10 căni de făină. Bateți până se omogenizează. Amestecați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat ferm. Se amestecă stafidele.
Întoarceți-vă pe o suprafață înmuiată; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune într-un bol uns, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1-1/4 ore.
Punch aluat în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor înmuiată. Acoperiți și lăsați să se odihnească 10 minute. Împărțiți în 72 de bucăți; formați fiecare într-o bilă.
Loc 2 în. în afară de patru unse 15x10x1-in. tigăi de copt. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald până se dublează, aproximativ 40 de minute.
Se incalzeste cuptorul la 375 int.
Combinați albușurile de ou și apa; periați peste blaturi.
Coaceți 12-15 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigăi la rafturi de sârmă pentru a se răci. Pentru glazură, combinați zahărul, untul și laptele suficient pentru a obține consistența dorită. Țeava o cruce deasupra fiecărui coc.