Fierbinte Crabmeat Dip
Fierbinte Crabmeat Dip este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 32 de porții. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 40 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime per portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este perfect pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, ceapă, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scorul de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Nashville Fierbinte Pui Dip, Cel Mai Bun Sos Fierbinte Fudge, și Salată De Pui Fierbinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 9 ingrediente într-o cratiță medie, amestecați bine. Gatiti la foc mic, amestecand constant, pana cand crema de branza se topeste si amestecul este neted.
Se amestecă carnea de crab și ingredientele rămase.
Transferați într-un vas de frecare și păstrați-l cald.
Serviți cu biscuiți cu conținut scăzut de grăsimi (biscuiți care nu sunt incluși în analiză).
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.