Fierbinte Crabmeat Bufe
Această rețetă servește 30 și costă 24 de cenți pe porție. O porție conține 66 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați hrean, lapte, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Salată Fierbinte De Pui, Supă caldă și acră, și Cel Mai Bun Sos De Fudge Fierbinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Puneți apa și untul într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere.
Adăugați făină; se amestecă bine. Reduceți căldura la minim. Gatiti pana cand amestecul formeaza o bila, amestecand continuu.
Adăugați ouă, câte 1, bătând cu lingura de lemn după fiecare adăugare până se omogenizează bine. Aruncați lingurițe rotunjite de aluat pe foi de copt ușor unse.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din foile de copt pe rafturile de sârmă. Reduceți temperatura cuptorului la 191°.
Se amestecă crema de brânză, laptele, hreanul, sarea și piperul într-un castron mediu până se omogenizează bine.
Adăugați imitație de carne de crab, migdale și ceapă; se amestecă ușor.
Tăiați blaturile din pufuri de cremă; umpleți cu amestecul de carne de crab. Înlocuiți vârfurile. Reveniți la foile de copt.
Coaceți încă 10 minute sau până când se încălzește.